Gairebé 500 persones gaudeixen de l'espectacle «Pànic al Balç»

Un dels moments de la ruta terrorífica de 'Pànic al Balç'.
Un dels moments de la ruta terrorífica de 'Pànic al Balç'. | AjM.
Redacció
02 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:52h

Un dels moments de la ruta terrorífica de 'Pànic al Balç'. Foto: AjM.


"Pànic al Balç, la revolució dels penitents", l'espectacle que s'ha representat durant el cap de setmana de Tots Sants al carrer del Balç de Manresa, ha tingut enguany un 20% més de visites que l'any passat, i el primer dia de la representació es van exhaurir totes les entrades disponibles. En total, l'espectacle ha rebut 457 persones.

Aquestes dades confirmen que l'espectacle que es proposa per Tots Sants és ja una activitat consolidada en el calendari turístic del carrer del Balç després de tres edicions. Sota el nom genèric de "El carrer dels penitents", el carrer del Balç acull per la festivitat de Tots Sants una representació relacionada amb el món dels difunts. Els visitants realitzen un recorregut en un marc medieval autèntic, on cada racó o porta del carrer amaga un submón que pot posar el pèls de punta als visitants que s'atreveixen a fer l'itinerari. No es recomana que els menors de 10 anys hi accedeixin.

La iniciativa s'ha dut a terme gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Manresa, JG Esdeveniments i les entitats Entorn Produccions i Qüestió de 4, creadores dels continguts.