Bona afluència de públic a la Fira de Tots Sants de Guardiola

La Fira de Tots Sants ha registrat una bona afluència de públic.
La Fira de Tots Sants ha registrat una bona afluència de públic. | AjSSG
Redacció
01 de novembre del 2015
Actualitzat a les 20:42h

La Fira de Tots Sants ha registrat una bona afluència de públic. Foto: AjSSG


Sant Salvador de Guardiola ha festejat la Diada de Tots Sants amb una elevada afluència de visitants a la Mostra d'Arts i Oficis Tradicionals i el Mercat de Productes i d'artesania local, així com a les activitats lúdiques i gastronòmiques que s'han desenvolupat aquest dissabte en el marc de la Fira de Tots Sants. L'ajuntament valora de forma molt satisfactòria la resposta de públic que ha tingut l'ampliació horària del mercat, que enguany s'ha allargat per primera vegada a tota la jornada. 

Les activitats gastronòmiques, com ara el Maridatge de Formatges de Muntanyola Ampans que va tenir lloc a l'espai de La Sala, el primer concurs d'elaboració d'allioli i la demostració d'elaboració de cervesa artesana, van comptar amb molta participació i han estat les principals novetats d'un programa paral·lel d'activitats que ha ofert els jocs a l'aire lliure per als més menuts i el passeig amb tartana pels carrers del nucli antic. 

El carrer de la Creu va acollir el mercat amb les parades de productors i artesans locals que van compartir espai amb els productes agroalimentaris. Les demostracions d'oficis tradicionals van oferir propostes diverses com ara la forja de metall, la cistelleria, ganxet, l'escultura, l'elaboració d'espelmes amb canya de riu i l'elaboració de paper amb barba, entre d'altres.