Bufalvent celebra 25 anys d'associació aquest divendres

Inauguraran un element commemoratiu a la rotonda de la carretera del Pont de Vilomara a dins del polígon

Redacció
15 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 19:28h
Element commemoratiu dels 25 anys de l'Associació de Bufalvent.
Element commemoratiu dels 25 anys de l'Associació de Bufalvent. | AEBufalvent

L'Associació d'Empresaris de Bufalvent celebrarà divendres l'acte final de celebració del 25 anys d'Associació a l'Hotel Els Noguers de Manresa. Allà els empresaris de Bufalvent celebraran un sopar en el que hi participaran més de 150 empresaris del polígon de Bufalvent. En aquest sopar, que conclou el conjunt d'actes commemoratius, està prevista l'assistència del Conseller Felip Puig, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, el President de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals, la directora del SSTT EMO a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, el President de PIMEC Bages, Esteve Pintó, així com els presidents de les associacions de Trullols, Xavier Padró, el Pont Nou, Sebastià Catllà, Els Dolors, Santi Serarols, i dels Plans, Ramon Felip.

A les 7 del vespre, els membres de la junta directiva de l'Associació i les autoritats participants es trobaran a la rotonda enjardinada de la carretera del Pont de Vilomara per inaugurar l'element commemoratiu que ha dissenyat l'empresa Lázaro Metalpres i que s'ha instal·lat en aquest punt d'accés al polígon. L'element està constituït per un conjunt de planxes de metall verticals, totes amb diferents mides i formes, subjectades entre sí i fermament ancorades a una planxa horitzontal. Tot el conjunt ha passat per un procés d'envelliment mitjançant un efecte rovellat. Finalment, també s'hi ha afegit un element de metall polit amb el logotip de la commemoració.

Desprès del sopar i també inclòs dins el programa de l'acte hi ha la projecció del reportatge "Associació d'Empresaris de Bufalvent: 25 anys fent pinya", editat íntegrament i expressament per a l'ocasió. En ell es recullen un seguit d'entrevistes que expliquen els 45 anys de polígon i els 25 anys d'Associació, de tots els fets que han dut al polígon fins al seu estat actual, des de la seva planificació i urbanització. Tot l'acte serà conduit per l'speaker Pep Callau, que també acomiadarà als assistents.