La Festa de l'Arbre Fruiter clou la Festa Major de Moià

Ha estat presidida pel degà Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-URL, Josep Gallifa

CIC Moià
18 d'agost del 2015
Actualitzat a les 9:52h
El doctor Josep Gallifa, president de la festa, dirigint-se al públic.
El doctor Josep Gallifa, president de la festa, dirigint-se al públic. | CIC Moià

El doctor Josep Gallifa, president de la festa, dirigint-se al públic. Foto: CIC Moià


Moià ha viscut aquest dilluns la Festa de l'Arbre Fruiter com a colofó de la Festa Major que ha viscut la darrera setmana. La presidència enguany ha correspost al doctor moianès Josep Gallifa i Roca, degà Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-URL. A la tarda s'ha fet la recepció a l'Ajuntament, posteriorment a la Plaça de Sant Sebastià el president de la festa ha plantat una noguera, i, seguidament, amb comitiva encapçalada pel pollo, grallers i gegants, les autoritats s'han dirigit al parc on ha continuat la tradicional festa.

Una breu benvinguda a càrrec de Ramon Tarter, ha continuat amb el recital de lectures a càrrec del Grup de lectura de l'Esplai de Moià. S'ha concedit el premi Francesc Viñas a la virtud i el civisme, s'ha fet l'homenatge a la vellesa, s'han lliurat els premis del Concurs de dibuix infantil Miquel Lerín – Maria Vilardell.

L'actuació musical pel Grup de Música del Campus Musical de Juventuts Musicals de Moià, ha precedit el parlament del doctor Josep Gallifa i la cloenda amb la interpretació de l'himne de l'arbre fruiter
 
Arxivat a