Els nans de Navàs volen fer un ball massiu amb motiu dels 50 anys

Els nans de Navàs commemoren els seus 50 anys.
Els nans de Navàs commemoren els seus 50 anys. | Sergi Boixader
Redacció
22 de juliol del 2015
Actualitzat a les 8:59h

Amb motiu de la celebració del 50 Anys dels Nans de Navàs (1965-2015), s'ha fet una crida a totes les persones que els hagin ballat alguna vegada per la Festa Major, amb l'objectiu de fer una ballada commemorativa històrica.

Els Nans de Navàs van néixer l'any 1965 gràcies a la iniciativa d'una colla de navassencs que s'estimaven la cultura i les tradicions, al costat d'altres que els van finançar desinteressadament.

A la crida per fer un ball massiu d'exballadors de nans per la Festa Major, també s'està fent una recollida de fotografies per tal d'ampliar l'arxiu gràfic d'aquesta comparsa. Per poder participar en la ballada multitudinària dels 50 anys, es convoca a tots els implicats a un assaig previ que es farà el diumenge mateix de la Festa Major a les 11 del matí a la plaça de l'Ajuntament.

D'altra banda es recorda a tots els exballadors que els balladors de Nans actuals assagen al pati de l'EDN, del 10 al 14 i del 17 al 21 d'agost, a les 9 del vespre, per si algun dia es vol recordar els passos, el ritme i la coreografia.