Les indústries de Sant Joan comencen a fer trobades

Inicialment tenen la tutoria de l'Ajuntament, però la idea és que les reunions es facin de forma autònoma

Redacció
13 de juliol del 2015
Actualitzat a les 14:28h
El passat dimecres, el CIO 'Cal Gallifa' de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada va organitzar la primera reunió interna d'empreses industrials per tal de que entre elles trobessin sinergies per començar a treballar plegades i aconseguir així beneficis comuns.

A manca d'existir encara una associació empresarial, des de L'àrea d'Empresa del CIO 'Cal Gallifa' se'ls hi ha ofert el suport i l'acompanyament en el desenvolupament d'aquestes primeres reunions,  aportant eines i metodologies de treball per potenciar la cooperació i el coneixement, amb l'objectiu d'aconseguir prou rodatge col·laboratiu durant tot l'any perquè posteriorment les mateixes empreses puguin continuar amb les trobades internes de manera més autònoma.

En el desenvolupament de la reunió es van proposar objectius generals a treballar per aconseguir millores comunes: Generar oportunitats de negoci, visibilitat exterior de les empreses industrials locals, i millora dels serveis i infraestructures de les zones industrials. A partir d'aquest objectius,  van sorgir propostes per part dels assistents per tal d'assolir-los, es va definir un calendari d'actuacions i reunions, i es va escollir dos representants de cada zona industrial com a punt de referència de la resta d'empreses dels Polígons Pla dels Vinyats I i II.

Per totes aquelles empreses locals que vulguin rebre més informació  i formar part d'aquesta iniciativa podeu contactar amb nosaltres al 93.876.40.40 ext. 304, o bé al [email protected]