Els empresaris de Bufalvent inicien els actes del 25è aniversari

Assemblea dels 25 anys de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent.
Assemblea dels 25 anys de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent. | AEB
Redacció
18 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:44h

Assemblea dels 25 anys de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent. Foto: AEB


Aquest dimecres s'ha celebrat l'Assemblea de Socis de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent, com a acte inicial de la commemoració del 25é aniversari de la constitució de l'entitat.

El President Joan Llansó, va informar als nombrosos assistents de les accions que ha dut a terme l'entitat en el 2014, els projectes i gestions que té previst per al 2015, i dels actes i elements commemoratius en motiu del 25 aniversari.

Llansó va dir "que la Junta Directiva actual, ha vist en aquest fet la possibilitat de trencar la dinàmica que l'entitat ha dut a terme durant aquests 25 anys i posar-ho en valor en forma de celebració".

L'entitat ha dissenyat un nou logotip, instal·larà un monument a la rotonda enjardinada a l'accés al polígon, està confeccionat un reportatge documental que recollirà informació del polígon i l'Associació des dels anys 70 fins a dia d'avui, organitzarà visites al CTM, Centre de Formació Pràctica i al Celler Collbaix, i per concloure els actes es celebrarà un sopar el dia 16 d'octubre on hi ha confirmada l'assistència del Conseller Felip Puig.