La Cambra acollirà una jornada tècnica de presentació del POUM

Dilluns, organitzada conjuntament amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i la Intercol·legial Tècnica del Bages-Berguedà

Redacció
24 d'abril del 2015
Actualitzat el 25 d'abril a les 22:34h
La Cambra de Comerç de Manresa acollirà dilluns vinent, a 2/4 de 7 de la tarda, una jornada de presentació del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), a càrrec del seu director, Mauro Mas, i del regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manresa, Ramon Bacardit. L'acte tindrà un caràcter tècnic ja que és organitzat conjuntament amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i la Intercol·legial Tècnica del Bages-Berguedà, l'organisme que agrupa col·legis i entitats professionals d'àmbit tècnic.

Es tracta d'una sessió oberta a tothom en què els responsables del POUM explicaran el contingut del Document d'Aprovació Inicial que va ser aprovat pel Ple de l'Ajuntament de Manresa el 20 de març passat. A principis d'abril es va obrir un període d'exposició pública de tres mesos (fins al 7 de juliol) durant el qual tothom que ho consideri oportú podrà presentar al·legacions al document.