Els infants de Santpedor senyalitzen les caques de gos del carrer

Redacció
22 d'abril del 2015
Actualitzat a les 21:34h
El Consell d'Infants de Santpedor fent campanya de sensibilització sobre les caques de gos.
El Consell d'Infants de Santpedor fent campanya de sensibilització sobre les caques de gos. | AjSTP

El Consell d'Infants de Santpedor fent campanya de sensibilització sobre les caques de gos. Foto: AjSTP


Els membres del Consell dels Infants de Santpedor han portat a terme una acció de sensibilització per tal de conscienciar els propietaris de gossos a que recullin els excrements dels animals. L'activitat va tenir lloc aquest divendres, 17 d'abril, i va consistir en la senyalització de tots els excrements que van trobar a la via pública. Equipats amb les banderoles i guants, els nois i noies van recórrer durant la tarda bona part dels carrers del poble, deixant marcades cadascuna de les caques que trobaven. 

Al final de l'activitat, els nens i nenes es van mostrar satisfets pel fet d'haver trobat menys excrements dels que esperaven: "pensàvem que era un problema molt més greu però, de tota manera, temin clar que no es pot abaixar la guàrdia, que les excrements de gos són molestos pels veïns i malmeten la convivència ciutadana, i que és molt important que cadascú reculli les caques del seu gos". 

L'acció de sensibilització s'emmarca dins el treball que el Consell d'Infants està desenvolupant des de l'any passat a l'entorn de l'ordenança de convivència ciutadana de Santpedor que ha estat motiu d'una exposició que es va inaugurar aquest estiu, per la Festa de Santa Anna, i que durant aquest curs escolar s'està exhibint als centres educatius del poble. La mostra es pot veure aquests dies a l'escola Riu d'Or.
Arxivat a