ERC recollirà propostes dels manresans a la parada de Sant Jordi

L'estant estarà situat al primer tram del passeig Pere III

Redacció
22 d'abril del 2015
Actualitzat a les 21:26h
La Diada de Sant Jordi comptarà com cada any amb la parada d'ERC Manresa, que estarà situada al primer tram del passeig Pere III. Durant tot el dia, els manresans que s'hi arribin podran intercanviar opinions i suggeriments amb els candidats de la llista republicana.

La diada és una bona ocasió per mantenir un canvi d'impressions i nodrir-se de noves idees, així com de recollir propostes de cara a la propera legislatura. Es tracta d'una nova oportunitat per l'equip municipal d'ERC d'apropar-se a la ciutadania. La campanya dels grup de cara a les eleccions de maig ha esta marcada des de l'inici per la proximitat amb els veïns, amb una llista oberta i transversal i amb un programa elaborat amb l'ajuda dels manresans.

A banda de les roses i diversos objectes de marxandatge com ara estelades, senyeres o clauers, a la parada hi haurà una selecció de llibres de temàtica política de plena actualitat. L'obra més destacada enguany és el llibre 'Revoltats', d'Oriol Junqueras i Justo Molinero.

El text és un recull dels diàlegs que mantenen un referent dels nous catalans d'ascendència castellana i un de l'independentisme d'esquerres al llarg de tres trobades en què parlen de temes d'interès nacional i d'actualitat. La conversa permet al lector, a més, conèixer una faceta més íntima d'ambdós personatges públics.

A banda, ERC ha fet una edició especial de 500 punts de llibre que es regalaran al llarg de tot el dia.