La Papasseit tancarà la setmana de Sant Jordi amb música en directe

La cantautora sabadellenca Lu Rois presentarà "Camí del Far"

Redacció
21 d'abril del 2015
Actualitzat a les 20:01h
El dissabte 25 d'abril a les 8 del vespre, per tancar la setmana de Sant Jordi, la llibreria Papasseit acollirà la presentació del disc 'Camí del Far', de la cantautora sabadellenca Lu Rois.

El piano ha estat company inseparable de la Lu Rois (Sabadell, 1990), des que de ben petita inicià la seva formació musical. Graduada pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona i especialitzada en composició de música per a cinema i televisió, ha convertit el teclat del piano en un confident que li permet expressar les pròpies emocions, convertint el llenguatge musical en el llenguatge de la seva pròpia ànima.

L'any 2013 inicià una nova etapa en la seva carrera musical, endinsant-se en el gènere de la cançó d'autor, trobant una veu pròpia a base de la combinació del piano i una veu ben especial, entre dolça, vibrada i captivadora.

Del sumatori d'aquesta veu tan personal amb la solidesa de la seva formació que li permet oferir un ventall instrumental de gran riquesa i unes lletres de gran intensitat, resulta una experiència sensitiva de gran emotivitat.

El desembre passat, la Lu Rios va publicar el seu primer disc auto-editat, 'Camí del Far', en el que s'apropa al públic sense intermediaris, amb total transparència. Així, el disc de 9 temes, esdevé un trajecte introspectiu d'una sorprenent maduresa compositiva que permet a l'oient endinsar-se en el procés creatiu de la compositora.

El concert tindrà lloc el proper dissabte 25 d'abril a les 8 del vespre a la Llibreria Papasseit (Pl. Gispert, 2, Manresa), l'accés serà gratuït amb taquilla inversa.