Neix Ona Bages, l'emissora que vol unr les ràdios municipals

La presentació d'aquesta nova iniciativa periodística es durà a terme aquest dissabte 18 d'abril al Monestir de Sant Benet

Redacció
13 d'abril del 2015
Actualitzat el 14 d'abril a les 14:02h
Es tracta d'un projecte que, com afirmen els mateixos professionals i col·laboradors de les diverses emissores que omplen la comarca del Bages "uneix energies per revolucionar els continguts de la ràdio local". Ona Bages neix per fer un salt endavant en la qualitat de la programació de les emissores, oferir informació de proximitat als oients i impulsar nous projectes a escala comarcal.

La nova emissora serà el punt de trobada de tots els col·laboradors de les ràdios locals, on podran posar en comú la seva experiència i els programes que hi faran. Tal com afirmen ells mateixos: "iniciem una nova etapa de col·laboració, que ja es va concretar en el seguiment conjunt de la consulta del Moianès del 22 de març que vam fer les nou emissores de la comarca amb una programació especial conjunta".

Per celebrar aquesta "nova passa endavant" s'ha organitzat un acte de presentació, que es durà a terme aquest dissabte 18 d'abril a les sis de la tarda al Monestir de Sant Benet. En l'acte hi serà present Eduard Pujol, director de Rac1, que farà una xerrada centrada en la ràdio al segle XXI. A més a més també hi participaran els cantautors Anaïs Vila i Damià Olivella que amenitzaran la vetllada interpretant alguns dels seus temes propis.