Els carrers de Manresa s'omplen de motos amb sidecar

La trobada-exposició que es fa al claustre del Museu Comarcal ha sortit aquest dissabte al matí per les principals vies de la ciutat

Motos amb sidecar estacionats a la plaça Sant Domènec.
Motos amb sidecar estacionats a la plaça Sant Domènec. | Sussi Garcia
Redacció
07 de febrer del 2015
Actualitzat a les 14:00h

Una quinzena de motos amb sidecar han recorregut aquest dissabte al matí els carrers del centre de Manresa en un circuit circular que ha començat i finalitzat al claustre del Museu Comarcal de Manresa, passant pel Passeig Pere III, el carrer Guimerà i la plaça Sant Domènec.

Durant dissabte a la tarda i diumenge al matí, els vehicles es podran visitar al Museu Comarcal de Manresa. Es tracta d'una reunió informal preparada a partir de la idea d'un grup d'amics i amants d'aquest tipus de vehicles. És per això que, a més dels 15 exemplars que formen la mostra, també se'ls afegeix algun més per fer una visita temporal als companys. 

Exposició de fotografies i filmacions
Per complementar la trobada també hi ha una exposició fotogràfica en una sala annexa al claustre amb obres de Cristina Fender i amb diverses imatges cedides per col·leccionistes manresans. Algunes fotografies i filmacions relacionades amb el món del sidecar es van projectant sobre una pantalla durant tota la jornada.

Amb aquesta proposta el Museu vol ampliar l'abast dels públics als quals s'adreça. El món del motor està fortament arrelat a la ciutat i a la comarca i per aquest motiu l'objectiu és continuar organitzant trobades d'aquest tipus o desenvolupar projectes de recerca de memòria local que es centrin en l'entorn del motor.

L'organització d'aquest acte ha anat a càrrec del Museu Comarcal de Manresa i d'un grup d'afeccionats, juntament amb la col·laboració de l'Associació per al Museu Comarcal i el Moto Club Manresa. Algunes cases comercials també hi han donat suport.
 

Motos amb sidecar a la mostra que es fa al claustre del Museu Comarcal. Foto: Sussi Garcia