Sant Salvador allarga el termini de participació per projectes d'Espai Públic

El darrer dia per presentar propostes serà el 31 de gener

Redacció
13 de gener del 2015
Actualitzat a les 10:48h
L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha ampliat el termini del procés participatiu sobre els projectes d'Espai Públic que es va obrir el passat 22 de desembre i s'ha desenvolupat durant aquestes festes de Nadal fins a finals d'aquest mes de gener. Els veïns i veïnes podran dipositar la butlleta amb les seves propostes d'actuació a l'urna que s'ha habilitat amb aquest objectiu a les oficines de l'ajuntament, durant l'horari d'atenció al públic, entre les nou del matí i dos quarts de dues del migdia. Aquest és el segon procés participatiu que el consistori impulsa amb l'objectiu de promoure el paper dels veïns i veïnes en la vida pública i política del municipi. 

En aquesta ocasió, els ciutadans podran formular directament les propostes d'intervenció de l'espai públic que considerin més adients, en comptes de triar entre les opcions plantejades per l'ajuntament, com es va fer durant la jornada celebrada el passat mes d'abril. El resultat de les mateixes decidirà la destinació que tindran els 20.000 euros de la partida d'Espai Públic que inclouen els pressupostos del 2015, aprovats el mes de novembre passat pel ple municipal. 

A l'hora de dipositar la butlleta, caldrà acreditar el seu veïnatge presentant el DNI amb el qual els treballadors municipals comprovaran l'empadronament, requisit imprescindible per poder participar al procés.