Castellbell i el Vilar enllesteix la Fira del Montserratí

Els productes i serveis de l'entorn de Montserrat esdevindran el fil conductor del certamen d'aquest diumenge

Redacció
31 de desembre del 2015
Actualitzat a les 14:15h
Els productes i serveis de l'entorn de Montserrat esdevenen el fil conductor de la primera edició de la Fira del Montserratí, que se celebra al nucli de Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar aquest diumenge 4 de gener. El certamen proposa una oferta amb una vintena de parades amb productes d'alimentació, artesania i tèxtil i empreses de serveis del territori i es completarà amb nombroses activitats paral·leles per conèixer l'entorn i la participació de les entitats del municipi. Un dels actes més destacats serà el dinar montserratí amb productes del territori (cal reservar al 646 503 624).

Servei gratuït de bus
El públic que es desplaci des del nuclis de la Bauma, el Borràs i el Burés a la fira tindrà la possibilitat de fer-ho en autobús i a peu si vol evitar haver d'agafar el cotxe. L'organització ofereix un servei de bus gratuït amb les parades habituals a les 10 del matí i tornarà a un quart de 7 de la tarda des de Sant Cristòfol. Qui prefereixi completar aquest itinerari caminant podrà estrenar la nova senyalització habilitada al Camí de Sant Cristòfol i Montserrat. El tram que uneix Sant Cristòfol i el Burés es pot fer a peu en uns 30 minuts.

Activitats paral·leles
L'oferta de la fira es completarà amb un conjunt d'activitats paral·leles. El públic podrà participar en una caminada a les esglésies d'origen romànic de Sant Cristòfol, de Sant Jaume de Castellbell i de Sant Esteve de Marganell i assistir a la presentació del llibre Herbes a la carta. Receptes de cuina silvestre de les autores Montserrat Enrich i Elisenda Carballido. Els infants també seran protagonistes amb l'actuació del Cor Infantil La Formiga de Castellbell i el Vilar. Hi haurà música en viu amb el grup de folk d'Aquí i d'allà.

La fira és una iniciativa de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, del portal montserratí.cat i de l'Associació Recreativa i Cultural de Sant Cristòfol i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Kstellbell Jove i els Voluntaris de Protecció Civil de Castellbell i el Vilar.