La Fira del Montserratí s'ajorna al primer diumenge d'any

El certamen s'havia de celebrar aquest diumenge, però s'ha desplaçat per les previsions de pluja

Redacció
27 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:22h
Àlex Bagant, Montserrat Badia i Santi Llopart.
Àlex Bagant, Montserrat Badia i Santi Llopart. | AjCBV

Àlex Bagant, Montserrat Badia i Santi Llopart. Foto: AjCBV


Castellbell i el Vilar ha decidit desplaçar l'estrena de la Fira del Montserratí al primer diumenge de gener. Les previsions d'intenses pluges per aquest cap de setmana han obligat a canviar la idea inicial que era celebrar el certamen aquest diumenge. Finalment, la primera edició de la Fira del Montserratí s'ajorna al diumenge 4 de gener en una nova proposta per dinamitzar el teixit socioeconòmic del municipi i de les poblacions del Montserratí. A falta de tancar noves incorporacions, el certamen preveu la participació de trenta parades amb productes de proximitat o propis de l'entorn de Montserrat. La fira se celebrarà al nucli de Sant Cristòfol, a tocar de Montserrat i proper a Marganell, amb una oferta de productes d'alimentació, artesania i tèxtil i empreses de serveis del territori.

Activitats paral·leles
L'oferta de la fira es completarà amb un conjunt d'activitats paral·leles. El públic podrà participar en una visita guiada a l'església romànica de Sant Cristòfol, es presentarà el llibre Herbes a la carta. Receptes de cuina silvestre de les autores Montserrat Enrich i Elisenda Carballida. Els infants també seran protagonistes amb l'actuació del Cor Infantil La Formiga de Castellbell i el Vilar. A més, s'organitzarà el dinar montserratí (cal fer la reserva al 646 503 624) i hi haurà música en viu amb el grup de folk d'Aquí i d'allà.

La fira és una iniciativa de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, del portal montserratí.cat i de l'Associació Recreativa i Cultural de Sant Cristòfol i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Kstellbell Jove i els Voluntaris de Protecció Civil de Castellbell i el Vilar.