La biomassa serà un dels grans atractius de l'Ecoviure

Redacció
26 de setembre del 2014
L'Ecoviure tornarà a Manresa del 17 al 19 d'octubre. Foto: Catpress

La fira Ecoviure, que se celebrarà del 17 al 19 d'aquest proper mes d'octubre, mantindrà el sector de la biomassa com un dels eixos vertebradors d'un certamen que té molt bona salut des del 1997, any en què va néixer. Fira de Manresa, organitzadora d'Ecoviure, vol arribar al centenar d'expositor, dels quals aproximadament un 20% estaran relacionats amb l'aprofitament de la biomassa com a recurs energètic.
 
Ecoviure és, des de fa disset anys, una de les fires més consolidades a Catalunya sobre sostenibilitat ambiental, social i economia verda. L'objectiu de la mostra és des dels seus inicis esdevenir  punt de trobada per a particulars i professionals de diferents sectors que treballen per la sostenibilitat i el consum responsable. Ecoviure inclou també unes jornades tècniques, el fòrum de l'energia i diferents premis entre els quals el del bioconstrucció.
 
La comissió organitzadora de l'esdeveniment que converteix Manresa en la capital de la sostenibilitat durant un cap de setmana l'integren diferents representants d'empreses, entitats i institucions. El treball de la comissió ha permès un creixement constant d'Ecoviure, tant en número de professionals i empreses expositores com en nombre d'assistents.