Xerrada de l'Aliança contra la Pobresa Energètica a la Balconada

Serà el primer acte de la plataforma després de la seva presentació

Redacció
24 de juny del 2014
Aquest dimecres a les 7 de la tarda, l'Aliança contra la Pobresa Energètica de Manresa, amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de La Balconada, oferirà una xerrada a la sala Bonsai d'aquest barri. En aquesta xerrada s'informarà de les activitats que ha estat realitzant aquesta plataforma a Barcelona i l'Àrea Metropolitana els darrers mesos i dels resultats obtinguts fins ara. També servirà per mostrar al públic assistent mesures d'estalvi a les factures de subministraments d'energia i aigua, els possibles ajuts de què poden gaudir i com evitar els talls per impagament d'aquests serveis bàsics. 
 
La ponent convidada és Mercedes Vidal sots-presidenta primera de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, especialitzada en temes mediambientals, membre de la plataforma Aigua és Vida i també de l'Aliança contra la Pobresa Energètica. 
 
Aquesta xerrada és el primer acte públic, després de la constitució el passat dia 5 de juny, d'aquesta plataforma conformada tant per persones afectades a títol individual com per representants de diferents organitzacions veïnals, moviments socials, ONGs, sindicats o partits polítics de la comarca, els objectius de la qual són denunciar els casos de pobresa energètica així com treballar per que no es produeixin talls de subministrament a les famílies necessitades.