Els Pastorets de Balsareny obren l'assaig per la Marató de TV3

Serà aquest proper diumenge al matí. Les funcions s'iniciaran el Nadal

Redacció
09 de desembre del 2013
Els Pastorets de Balsareny obren diumenge els assajos a benefici de la Marató. Foto: Pastorets Balsareny

Com és tradició d'anys anteriors, el dia 15 de desembre de 10 del matí a 1 del migdia els Pastorets de Balsareny  celebraran un assaig general obert al públic, per recaptar fons per a la Marató de TV3, contra les malalties neurodegeneratives.
 
Les funcions convencionals dels Pastorets se celebraran a la sala Sindicat el 25 de desembre, a les 18.30h; el 29 de desembre, a les 17.30h; el 12 de gener, a les 17.30h; i el 19 de gener, a les 17.30h. Totes les funcions tindran lloc a la sala Sindicat de Balsareny. 
 
El nou equip directiu l'encapçala Xavier Bruch, amb Mireia Carreté, Marta Jurado, Josep Estruch i Isidre Viu com a ajudants de direcció. La coreografia, amb grups de petits i grans, recupera el "ball de panderetes" i va a càrrec d'Alba Fontanet, mentre que Meritxell Mas dirigeix la dansa de les Fúries de l'Infern. 
 
La reserva anticipada d'entrades es pot fer a Calçats Clàssic, plaça Ricard Viñas 1, Balsareny, telèfon 938 396 656, en horari comercial. 
 
El preu de les entrades s'ha reduït enguany. L'entrada general baixa de 10 a 8 euros; 7 euros per a jubilats i grups de 20 persones i membres del club TR3SC; i 4 euros per a menors de 12 anys. Aquest any, els Pastorets no estaran adherits al Club Súper3.