Torres i Crespiera pleguen de regidors de Moià

Els regidors d'Entesa addueixen desgast després de molts anys d'oposició a Montràs i el trencament del govern d'unitat per explicar la decisió

Redacció
29 de maig del 2013
Ple de l'Ajuntamernt de Moià d'aquest passat dijous.
Ple de l'Ajuntamernt de Moià d'aquest passat dijous. | Pere Fontanals
Imatge d'arxiu del Ple de l'Ajuntamernt de Moià amb els regidors d'Entesa a la dreta. Foto: Pere Fontanals

Dos històrics de la política moianesa, Francesc Torres i Ramon Crespiera, deixaran de ser regidors de l'ajuntament la propera setmana després que el passat mes de gener es trenqués el govern d'unitat que es mantenia al consistori des de l'inici de la legislatura. Els dos veterans regidors -Torres portava 12 anys seguits de regidor- han adduït que després de tants anys fent d'oposició als diferents governs de CiU que han tingut majoria absoluta fins a aquesta legislatura, no té sentit continuar en el càrrec si, un cop superada l'etapa nacionalista, continuen fent de regidors de l'oposició, han manifestat en una informació publicada a Regió7.
 
És per aquest motiu, i pel desgast de tants anys fent feina des de l'oposició, que han decidit deixar l'acte de regidor. Després d'aquestes dues dimissions, ja són quatre, de les cinc regidories que té Entesa a l'Ajuntament de Moià, els regidors que han plegat després que a principis de 2012 Elvira Permanyer i Laura Camí deixessin el seu càrrec per diferències amb el grup majoritari -Aramoià- del que era llavors, el govern d'unitat de Moià. Montserrat Petitbò i Josep Pladevall substituiran Torres i Crespiera.
Arxivat a