Èxit en l'estrena teatral de «La màgia del Timbaler»

Redacció
21 de maig del 2013
Estrena de 'La màgia del Timbaler'.
Estrena de 'La màgia del Timbaler'. | AjSTP
Estrena de 'La màgia del Timbaler'. Foto: AjSTP

L'auditori del convent va acollir aquest dissabte al vespre l'obra de teatre "La màgia del Timbaler", escrita i interpretada pels alumnes del taller de teatre del Lokal de la Vila, a partir de l'espectacle itinerant que, amb el mateix títol, s'havia desenvolupat durant quarte anys en el marc de les accions de promoció turística i cultural de la regidoria de Patrimoni. 
 
El resultat del muntatge reflecteix, segons el regidor de Patrimoni, Ferran Aguilera, "l'intens treball que els alumnes han realitzat durant el curs per tal que es mantingui l'interès sobre el relat històric amb les seves interpretacions". L'espectacle es basa en el concepte de teatre dins del teatre, i comença amb l'escenificació per part d'un grup d'actors que interpreten com fan el càsting i el treball d'assaig previ de l'obra, que posteriorment s'acaba representant damunt l'escenari. 
 
L'obra, que inicialment s'havia de fer en un escenari a l'aire lliure a la plaça Gran de Santpedor, es va traslladar a l'interior de l'auditori del convent per la previsió de pluges. 
Arxivat a