El Voilà! acull el primer concurs de curtmetratges de mòbil

Fins el 31 d'agost es poden presentar curts que no superin els 5 minuts

Redacció
30 de juliol del 2012

Cinephone és el nom del primer concurs de curtmetratges realitzats amb telèfon mòbil que organitza l'Associació de cinema Lokuos Films i el cicle de curtmetratges Va de Curt, del Voilà! cafè-teatre.

La iniciativa pretén acostar el cinema i la realització de curtmetratges a tothom, animant a tot aquell que disposi d'una eina tan comú com un telèfon mòbil i tingui ganes de crear el seu propi curtmetratge. La convocatòria per als participants al concurs s'obre el 10 de juny i les obres es podran presentar fins el 31 d'agost de 2012.

El concurs consta d'una única categoria de temàtica lliure i la participació és totalment gratuïta. Cada participant pot presentar tantes obres com cregui oportunes, sense que cap dels curtmetratges presentats superin els 5 minuts.

La presentació pot fer-se físicament o per internet en varis formats per tal de facilitar l'entrega a tots els participants. Les obres presentades estaran penjades a la web http://cinephone.nixiweb.com des d'on es podran visualitzar i votar els curtemtratges favorits, donant lloc al premi popular.

El 5 de setembre es donaran a conèixer els 20 curtmetratges finalistes. Les 20 obres preseleccionades es projectaran en tandes de 5 curtmetratges cada divendres de setembre a les 20:30 al Voilà! Café-teatre, C/ Cos, 74 de Manresa.

El públic assistent a les projeccions podrà votar donant lloc al premi del públic. Un jurat, aliè a l'organització del concurs, format per professionals decidirà els guanyadors. L'entrega de premis es realitzarà el dissabte 29 de setembre a les 20:30 al Voilà! Cafè-teatre dins d'un esdeveniment en el que es projectaran les quatre obres premiades i es realitzarà l'entrega de premis per part de diferents personalitats.