Jornada sobre la visió de les TIC des de la Catalunya Central

Empresaris del sector TIC de Catalunya realitzaran varies taules rodones per apropar la seva visió del sector

Redacció
15 de maig del 2012

El dijous 31 de maig l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) acollirà una jornada tècnica anomenada "La visió de les TIC des de la Catalunya Central" amb l'objectiu que empresaris i persones d'aquest sector expliquin com veuen el sector TIC a Catalunya, Espanya i Europa i les seves possibles sortides professionals a través del grau iTIC de l'EPSEM.

Aquesta jornada ha de servir per situar Manresa dintre del que ja és l'epicentre de Catalunya i la seva Universitat com un lloc de sortida de grans professionals per les empreses de tot Catalunya, Espanya i Europa. Així doncs, l'objectiu és donar a conèixer la visió de les empreses locals i globals, les seves necessitats, la necessitat d'incorporacions de personal i la visió del sector, a fi de donar compliment a les seves necessitats estratègiques de negoci, tot això mitjançant parlaments i taules rodones.

Els actes, que s'iniciaran a les 9.30 del matí i s'allargaran fins les 14h, van adreçats a empresaris, enginyers de telecomunicacions, administracions, així com els interessats en el desenvolupament del sector TIC. La inscripció és gratuïta i cal fer-la mitjanant correu electrònic a comunicacio@coettc.com. També es pot demanar més informació trucant al servei d'informació del COETTC 93 434 20 70.

La jornada tècnica està organitzada pel Col·legi d'enginyers tècnics i pèrits de telecomunicació de Catalunya (COETTC), compta amb el suport de l'EPSEM i el seu Departament de Disseny i Programació de Sistemes Electrònics (DiPSE) i hi col·labora la Diputació de Barcelona, la Fundació ONCE, Telefònica, CATIC i SELBA.

Programa de la jornada