L'objecció fiscal dóna els seus fruits a Manresa

L'AMPA de l'escola Renaixença i a la Comunitat Educativa de l'escola Pare Ignasi del Xup empraran la recaptació en diversos programes

Redacció
25 d'octubre del 2011
Representants de les dues escoles amb membres de la plataforma.
Representants de les dues escoles amb membres de la plataforma. | PBAG
Representants de les dues escoles amb membres de la plataforma. Foto: PBAG

A Manresa, aquesta setmana s'ha fet el lliurament dels diners recollits a la campanya de l'Objecció Fiscal sobre la declaració de renda del 2010 impulsada per la Plataforma Bages Aturem la Guerra. Això vol dir que algunes persones de Manresa han decidit no donar a l'estat la quantitat de diners que generalment es dediquen a la compra d'armament i fer-los servir per atendre alguna de les necessitats de desenvolupament social de la ciutat.

En aquest cas, la recaptació es dedicarà al segon curs d'alfabetització per adults promogut per l'AMPA de l'escola Renaixença i a la Comunitat Educativa de l'escola Pare Ignasi del Xup. L'AMPA de l'escola Renaixença organitzarà un curs perquè totes les mares que ho necessitin, puguin interpretar i omplir els documents, ajudar els seus fills en els aprenentatges escolars i gaudir amb un bon llibre. A l'escola del Xup han pres el compromís de millorar l'atenció a l'alumnat malgrat les limitacions dels recursos que l'administració posa al seu abast. Per això estan creant una Comunitat Educativa que permeti ampliar l'equip de persones que estan a disposició de les nenes i els nens, per acompanyar-los de forma més propera i individualitzada en els seus aprenentatges.