Castellbell aprova el projecte d'urbanització dels nuclis Mas Enric -­ Can Prat

Aquest projecte afectarà a un total de 465 parcel·les i 14 quilòmetres de carrers

Redacció
10 de maig del 2011

Castellbell i el Vilar ha aprovat el projecte inicial d'urbanització i reparcel·lació de les urbanitzacions Mas Enric-Can Prat, dos nuclis amb deficiències en els serveis bàsics i sense recepcionar. Fa 4 anys que es va començar a treballar en aquest projecte sota el nou govern de CiU i la candidatura independent del municipi.

Després de l'aprovació del projecte inicial, els propietaris afectats rebran una notificació a casa seva per tal que puguin fer les al·legacions pertinents. La resolució d'aquestes al·legacions permetrà l'aprovació definitiva dels projectes, el pas necessari prèviament a l'inici de les obres.

Les urbanitzacions Mas Enric-Can Prat tenen un total de 465 parcel·les, 14 quilòmetres de carrers i gairebé 100 hectàrees. És per això que aquest projecte beneficiarà a llarg termini a un gran nombre de veïns del municipi, i millorarà la seva qualitat de vida.

Per altra banda, l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar treballa en dos projectes més: la connexió de la vorera Borràs-Burés, que actualment es troba en fase de selecció de l'empresa a qui s'adjudicaran les obres. La intervenció permetrà unir bona part de la població. El segon projecte són les obres al carrer Joan Grau, de les quals ja s'ha fet la mesa de contractació i es troba en la fase final de resolució de les al·legacions.