AMPANS creua la jungla de la mà de l'esportista maratonià Jaume Tolosa

Tolosa, esportista d’elit de maratons internacionals, portarà el logo d'AMPANS solidàriament a la Jungle Marathon 2010

Redacció
27 de setembre del 2010
El corredor de maratons d'elit, Jaume Tolosa, prendrà part a la propera edició de la JUNGLE MARATHON 2010, una cursa de 220 km en 6 etapes que tindrà lloc la setmana del 10 al 16 d'octubre,  a la zona d' Alter do Chao en plena Amazònia Brasilera, i portarà el logo d' AMPANS amb el missatge "Som diferents, som iguals". Jaume Tolosa, que dijous presentarà a AMPANS la seva participació a la Marató, donarà suport d'aquesta manera a l'entitat que dóna atenció a més de 700 persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies.

Després dels bons resultats aconseguits en les darreres curses al desert on va fer 2on lloc a la Transahariana el passat mes de març corrent  268 km Nonstop i en autosuficiència, ara fa un gir radical i canvia la sorra i la calor seca del Sàhara per la humitat enganxosa de la selva amazònica.

La Jungle Marathon és una cursa extremadament dura, amb  condicions climàtiques que poden deixar deshidratats als corredors al mínim error;  els 268 km s'han de recórrer amb una motxilla carregada amb tot el necessari per viure durant una setmana (aliments, farmaciola, roba, hamaca amb mosquitera i tendall de pluja per dormir entre etapes).  Hi ha creuaments nedant rius de més de 200 metres d'amplada, farcits de piranyes, caimans,… i a la selva, serps, pumes, aranyes…etc.

Jaume Tolosa explicarà les seves aventures en les maratons en les quals ha participat i presentarà la seva pròxima fita, la Jungle Marathon 2010, davant d'un auditori de nois i noies d'AMPANS, un acte que també servirà per presentar als mitjans de comunicació la cursa.

D'aquesta manera Jaume Tolosa ha volgut donar públicament suport a la tasca que  du a terme AMPANS per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i el suport a les seves famílies, participant de la campanya dels "Amics d'AMPANS", i fent arribar el seu missatge solidari per allà on passi. El treball, l'esperit de superació i la realització personal són valors que comparteix amb l'entitat i que l'han dut a col·laborar amb AMPANS. Així doncs,  Ampans i Jaume Tolosa, patrocinat per Solgironès,  creuaran la selva junts!

La Jungle Marathon es podrà seguir a través de la web de la cursa des d'on també es podran  enviar mails d'ànim, de la web de l'equip, i del bloc personal de Jaume Tolosa, que intentarà actualitzar, quan  les comunicacions ho permetin, a diari o almenys amb regularitat i on hi haurà també un link a Race-tracker, un sistema de localització per satèl·lit que permetrà saber on són en temps real visualitzant la seva  posició sobre el Google earth.