Sant Vicenç de Castellet, amb la mobilitat amb bicicleta

Instal·larà set noves àrees d'aparcament per a bicicletes abans de final d'any, amb un total de 86 places a prop dels centres educatius, les estacions de tren i els equipaments municipals

Redacció
13 de setembre del 2010
576_1284381460foto_RENFE
576_1284381460foto_RENFE | catpress

L'estació de la Renfe serà un dels llocs on s'habilitarà un aparcament de bicicletes. Catpress

Sant Vicenç de Castellet vol potenciar les polítiques de mobilitat al municipi i adequarà set noves àrees d'aparcament per a bicicletes abans d'acabar l'any. L'actuació permetrà disposar de 86 places que s'ubicaran a prop dels centres educatius, les estacions de tren i els equipaments municipals. El projecte és possible gràcies a una subvenció de l'Oficina Catalana per al Canvi Climàtic de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat de la Generalitat. La regidoria de Medi Ambient de  Sant Vicenç va presentar una sol·licitud en el marc de la convocatòria d'ajudes per a promoure accions de sostenibilitat local que finalment va ser aprovada.

La instal·lació de 43 arcs tindrà un cost de 3.600 euros, dels quals 2.700 seran aportats per la Generalitat. Amb aquesta acció, l'Ajuntament vol millorar la mobilitat urbana i fer-la més sostenible i que amb el temps l'ús de la bicicleta esdevingui un mitjà de transport pràctic i segur.