Sant Vicenç Decideix fa balanç i anuncia la seva continuïtat

La propera tasca que portarà a terme serà la recollida de signatures per la IPL sobre la independència

Redacció
23 de juny del 2010
Tot i que els ciutadans de Sant Vicenç de Castellet ja van celebrar el passat 25 d'abril la consulta popular sobre la independència de Catalunya, l'associació que va organitzar la jornada, Sant Vicenç de Castellet Decideix, no es dissol. L'entitat continuarà treballant amb l'objectiu de promoure la participació ciutadana i el dret a decidir organitzant periòdicament diferents activitats.

Pel que fa als números de la consulta sobiranista del 25A, han resultat amb un superàvit de 678,95 euros, un fons que s'utilitzarà per a l'organització de propers actes.

Com s'ha fet fins ara, la tasca realitzada per Sant Vicenç de Castellet Decideix es mantindrà independent de la d'organitzacions polítiques, tot i que la col·laboració amb aquestes, així com amb altres entitats del pobles, sempre serà possible. A l'associació treballen activament polítics i membres d'altres tipus d'agrupacions, però ho fan a títol personal i no institucional.

Una de les primeres feines postconsulta de Sant Vicenç de Castellet Decideix serà la recollida de signatures per a la iniciativa popular per la independència.

Sant Vicenç de Castellet Decideix agraeix el suport de totes les persones i entitats que d'una manera o altra van participar a la consulta i als actes previs de campanya, així com a la direcció de l'IES Castellet i l'Ajuntament per la seva col•laboració.

Per a adherir-se, cal enviar un correu a [email protected]
- Grup al facebook