Ravioli o panzerotto d'albergínia sobre llit d'escalivada

La recepta de la popular blocaire La Dolors

Dolors Mateu
22 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 0:47h
Ravioli d'albergínia sobre llit d'escalivada
Ravioli d'albergínia sobre llit d'escalivada | Dolors Mateu
La pasta fresca és molt bona i a més et permet en menys temps tenir un plat de categoria, ja que necessita menys cocció, a mi m'encanta menjar-la els caps de setmana ja que en un tres i no res tens un plat de luxe.
 
Ingredients per a 4 persones:
300-400 gr. de panzerotto d'albergínia
1 pebrot escalivat
1 albergínia rostida
1 ceba rostida
Salsa pesto (aquí) 
 
 
Rostiu el pebrot i l'albergínia al forn com us comento aquí  introduïu la ceba també a la safata perquè es facin tots alhora.
Un cop refredats peleu i trossegeu en tires fines.
 
Feu coure la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Traieu els raviolis amb una escumadora o un colador i col·loqueu-los sobre un drap perquè perdin l'excés d'aigua.
 
En el plat de servir poseu a manera de llit les verdures escalivades i col·loqueu els panzerotto damunt.
 
Amaniu amb una mica de salsa pesto i serviu.
 
 
Blog de cuina de la dolorss