Demanen 51 anys de presó per al caçador que va matar dos agents rurals a Aspa

Li atribueixen dos delictes d'assassinat, atemptat contra l'autoritat i tinença il·lícita d'armes

L'assassí confés, al lloc del crim
L'assassí confés, al lloc del crim | ACN
Redacció
18 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:06h
L'acusació particular demanarà fins a 51 anys i mig de presó per a I.R.C., el caçador que va confessar haver matat a trets dos agents rurals el passat 21 de gener en un vedat de caça a Aspa (Lleida).

Les famílies de les víctimes li atribueixen dos delictes d'assassinat, un delicte d'atemptat contra l'autoritat, un altre de tinença il·lícita d'armes i un delicte contra la flora i la fauna Aquest dijous se celebra la vista prèvia al Jutjat d'Instrucció 4 de Lleida, que dirigeix la investigació, en la qual les parts formularan els seus escrits d'imputació.

Les famílies consideren que va existir acarnissament per part de l'acusat a l'hora d'acabar amb la vida dels dos rurals, de 43 i 39 anys, una circumstància que està pendent de ser contrastada amb l'informe de balística de l'escopeta que va utilitzar l'acusat per disparar contra els agents i que determinarà si tenia l'arma trucada o la va recarregar.

El jutge va acordar l'ingrés a presó del caçador després de prendre-li declaració i fer una reconstrucció dels fets en el qual el jove, veí de Vacarisses (Barcelona), va matar els dos agents amb dos trets, segons l'acte del jutjat.