Presenten la «Cherokee Rider», una concentració de motos amb seu a Sort

L’esdeveniment se celebrarà del 20 al 22 d’octubre i constarà d’un recorregut de 565 quilòmetres pel Pallars, l’Alt Urgell, el Solsonès i la Val d’Aran

Redacció
12 d'octubre del 2017
La presentació ha tingut lloc aquest dimecres a la Diputació de Lleida
La presentació ha tingut lloc aquest dimecres a la Diputació de Lleida | Diputació de Lleida
La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de la primera Cherokee Rider 2017, una concentració motorista que compta amb la col·laboració del programa Moturisme Ara Lleida del Patronat de Turisme i que aplegarà més d’un centenar de motos a la capital del Pallars Sobirà.

La Cherokee Rider, que tindrà lloc del 20 al 22 d’octubre, és un esdeveniment per als amants de les motos de caràcter no competitiu, per carreteres obertes al trànsit pel Pirineu i el Prepirineu amb punt de partida i arribada a Sort, i un recorregut de més de 565 quilòmetres, que discorrerà per les comarques pallareses, l’Alt Urgell, el Solsonès, l'Alta Ribagorça i la Val d'Aran.

Han participat en la presentació la vicepresidenta primera de la Diputació, Rosa M. Perelló; Lluís Juanmartí, organitzador de la cursa; i el director del Patronat de Turisme, Juli Alegre. Juanmartí ha explicat que l'organització preveu la participació de més d'un centenar de motos. El període d'inscripció encara restarà obert fins al final d'aquesta setmana.

Perelló, de la seva banda, ha explicat que la Cherokee Rider va més enllà d’una concentració motorista, ja que es tracta d’un esdeveniment que vol posar en valor els diferents atractius turístics del territori, motiu pel qual compta amb el suport de la Diputació de Lleida i el programa Moturisme que impulsa el Patronat de Turisme.

Lluís Juanmartí ha detallat també l'ampli programa que s'ha preparat tant en l'àmbit gastronòmic com festiu per a tots els participants en aquesta primera Cherokee Rider, que permetrà gaudir de les rutes, els paisatges i la gastronomia a més de les activitats previstes a Sort per a tots els inscrits. Juanmartí s'ha mostrat molt satisfet pel bon nivell d'inscripcions que s'ha registrat fins ara, com també pel programa que s'ha preparat, "perquè estem aconseguint donar una imatge d'autenticitat".

Per la seva banda, el director del Patronat de Turisme ha explicat el suport de l'ens que representa a la Cherokee Rider. “Es tracta d’una concentració no pas gran però sí autèntica, que encaixa perfectament en els objectius del projecte Moturisme”, ha manifestat Alegre. El programa Moturisme disposa actualment de 90 establiments adherits que ofereixen una sèrie de serveis a les seves instal·lacions específicament pensats per atendre les necessitats i facilitar al màxim la comoditat del turista motoritzat.
 

Programa de la Cherokee Rider 2017