Crema d'alvocat amb gambes (sense cocció)

La recepta de la blocaire La Dolorss

| 06/10/2017 a les 01:59h
Arxivat a: Cuina, crema, Dolors Mateu, gambes, alvocat
Crema d'alvocat | Dolors Mateu
Aquesta és d'aquelles receptes que sorgeixen del no-res, fàcils i ràpides de fer.
Tenia a la nevera un alvocat que em va sobrar de fer guacamole (aquí)  i el vaig aprofitar.
 
 
Ingredients per a 2 persones:
1 alvocat gran
100 cc de crema de llet freda
200-250 cc de llet freda
4-6 gambes salades cuites
Unes gotes de suc de llimona
Sal, pebre negre
Fulles d'alfàbrega
Oli d'oliva verge extra
 
Tritureu unes fulles d'alfàbrega amb uns 50 cc. d'oli. Reserveu.
Peleu les gambes. Reserveu-les.
 
Poseu en una batedora o robot la polpa de l'alvocat, el suc de llimona, la crema de llet i la meitat de llet, un polsim de sal i tritureu bé fins a deixar una crema fina.
 
Afegiu més llet fins a deixar la crema amb la consistència desitjada.
Rectifiqueu de sal i pebre.
 
Aboqueu la crema en un got per portar a taula, poseu les gambes al centre i una cullerada de l'oli d'alfàbrega.
Serviu.
 
Blog de cuina de la dolors

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
L'escriptor Manuel de Pedrolo | Arxiu familiar
01/01/1970
Es faran conferències, exposicions i projectes editorials, acadèmics i educatius
Carles Puigdemont i Anna Gabriel, durant el ple del Parlament | Adrià Costa
01/01/1970
"Trobaran la república proclamada quan vinguin a per nosaltres", ha assegurat la diputada Mireia Boya | Els independentistes treballen en acordar el "millor moment i forma" per a la proclamació però no detallen, per seguretat, com ni quan es farà
Àngel Ros amb una recreació del nou museu | ACN
01/01/1970
El pressupost del projecte és de 4,8 milions i el seu finançament està garantit gràcies a l'aportació municipal i d'altres administracions