La UdL convoca un claustre extraordinari sobre la situació a Catalunya

Serà aquest dimarts i es podrà seguir per internet

Roberto Fernández, rector de la UdL
Roberto Fernández, rector de la UdL | Arxiu
Redacció
24 de setembre del 2017
Actualitzat a les 2:32h
El rector de la UdL, Roberto Fernández, ha convocat una sessió extraordinària del seu Claustre el pròxim dimarts, 26 de setembre, per debatre "sobre els greus esdeveniments succeïts a Catalunya en els últims dies". La sessió, que se celebrarà al Rectorat, ha de servir per aprovar, si s'escau, una declaració institucional. Fernández ha explicat que la reunió es convoca davant "la inquietud existent entre la comunitat universitària lleidatana".

Roberto Fernández també ha manifestat com a rector de la UdL la seva "màxima preocupació davant dels esdeveniments que estan succeint actualment a Catalunya". En aquest sentit, ha assegurat que seguirà defensant "els drets fonamentals civils i polítics" i, en aquest sentit, ha condemnat "qualsevol acció que pugui posar en perill aquests drets".

Tal com ha posat de relleu la declaració conjunta dels rectors de les universitats públiques catalanes, Fernández defensa que "el diàleg és la millor via de resolució dels conflictes". i considera que "per contribuir a cercar vies de diàleg és convenient la unitat d'acció de totes les universitats públiques del país."