Joan Josep Nuet: «Potser dimecres ens quedem sense TV3»

El diputat de Catalunya Sí que es Pot contempla la possibilitat que la Guàrdia Civil prengui el control de la televisió pública | Assegura que no votarà que no, però no diu que ho farà pel "sí"

Joan Josep Nuet
Joan Josep Nuet | Adrià Costa
23 de setembre del 2017
Actualitzat a les 2:43h
El diputat de Catalunya Sí que es Pot, Joan Josep Nuet, no descarta que la Guàrdia Civil entri a la televisió pública catalana la propera setmana. En un col·loqui a Tàrrega amb la històrica militant del PSAN, Blanca Serra, Nuet ha mostrat la seva temença per aquest fet en el marc d'una operació policial contra les institucions catalanes que està convençut que seguirà en els proper dies.

En aquest context, el membre tercer de la Mesa del Parlament ha cridat a la unitat del poble de Catalunya i a la resistència pacífica en contra de les actuacions del govern espanyol, alhora que s'ha mostrat convençut que el proper 1 d'octubre hi haurà urnes. "Tinc clar que no votaré no", ha admès Nuet, que ha considerat el referèndum impulsat per l'executiu de Carles Puigdemont com un pas més cap a la independència de Catalunya, per bé que no el darrer.

"Aquest referèndum no serà perfecte, però hem de dir-li a la gent que ompli les urnes", ha assegurat el diputat, que ha carregat contra Mariano Rajoy i el PP per no donar cap solució al poble de Catalunya. En aquesta tessitura, Nuet també ha criticat el paper del PSOE i de C's, encara que ha recordat que "hi ha moltes persones a Espanya que es trenquen la cara pel procés".