La líder de Ciutadans a Lleida, durant la manifestació: «Estic assetjada»

Ángeles Ribes s'ha negat a sortir per la porta del darrere perquè és "un càrrec electe"

21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:21h
La líder de C's, Ángeles Ribes
La líder de C's, Ángeles Ribes | Àlvar Llobet
La manifestació a favor de la democràcia que ha reunit unes 2.000 persones a la plaça de la Paeria aquest dimecres a les dues de la tarda ha generat la queixa de la líder del grup municipal de Ciutadans, Ángeles Ribes.

​Segons ha dit a aquest diari, Ribes pretenia sortir per la porta principal de l'Ajuntament de Lleida, col·lapsada pels manifestants i amb quatre policies (dos mossos i dos urbans) fent barrera per motius de seguretat, una situació que l'ha dut a assegurar que estava essent "assetjada" pels manifestants que li impedien la normal circulació.

Ribes s'ha negat a sortir per l'altra porta del vestíbul, lliure de pas, amb l'argument que ella "no surt per la porta del darrere" ja que no ho considerava digne atès que era "un càrrec electe". Interpel·lada sobre el fet de sortir directament per la porta principal, la portaveu de Ciutadans ha indicat que ella no posaria en un compromís els agents de la Guàrdia Urbana davant la mobilització. "Jo no estic buscant cap notícia, la notícia és allà fora", ha assegurat Ribes, que s'ha quedat palplantada al costat de l'ascensor. Ribes ha sortit de l'edifici quan la manifestació s'ha dissolt.