Ciutadans vincula Arran amb un grup terrorista en la denúncia pel cartell

La formació invoca l'apartat segon de l'article 505, que fa referència a organitzacions o grups terroristes

Inés Arrimadas, líder de C's
Inés Arrimadas, líder de C's | ACN
19 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:09h
Ciutadans ha presentat aquest matí una denúncia contra l'organització Arran per un cartell on hi posa que s'assenyalin els regidors que no estan d'acord amb l'1-O.

La formació ha vinculat el col·lectiu amb un grup terrorista ja que expressa que el cartell pot ser constitutiu de diversos delictes penals, entre els quals el s'inclou en l'apartat segon de l'article 505 del codi Penal, que fa referència a les organitzacions que "emparant-se en l'existència d'organitzacions o grups terroristes, calumniïn, injuriïn, coaccionin o amenacin els membres de les corporacions locals". En aquest sentit, l'article apunta que "seran castigats amb pena superior en grau al que correspongui pel delicte comès". 

​La denúncia ha estat presentada per la líder del partit, Inés Arrimadas, que ha aprofitat l'avinentesa per recriminar a Carles Puigdemont el fet de no ha comparegut per donar explicacions pels casos de corrupció "que afecten el seu partit" ni determinar quines mesures volia prendre al respecte. Arrimadas ho ha dit després de l'operació duta a terme aquest dimarts per la Guàrdia Civil a les comarques gironines en relació al "cas Agissa" i la seva presumpta vinculació amb el 3%.

Denúncia de C's contra Arran / Cs_Lleida