La Guàrdia Civil d'elit es deixa veure per la plaça Mercadal de Balaguer

Dos agents del Grup Rural de Seguretat s'han passejat durant una estona pels porxos i han entrat a una cafeteria

15 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:32h
Imatge del vehicle de la Guàrdia Civil
Imatge del vehicle de la Guàrdia Civil | J.C
Dos agents del cos de la Guàrdia Civil d'elit s'han deixat veure aquest divendres al matí per la plaça Mercadal de Balaguer. Els policies, uniformats i amb la boina típica que identifica el seu escamot del Grup Rural de Seguretat, han aturat el cotxe poc després de les nou del matí al davant d'una coneguda cafeteria de la plaça, on hi han entrat a esmorzar. 

No obstant, un dels agents s'ha quadrat durat una estona com si fes guàrdia al davant de l'establiment, un fet que han provocat la curiositat d'alguns veïns de la zona. Segons fonts consultades per aquest diari, els agents no tenien cap ordre concreta. 

Els alcaldes, a l'espera de la notificació de Fiscalia

​L'alcade de la capital de la Noguera, Jordi Ignasi Vidal, va signar el decret de suport a la Llei del Referèndum, per bé que ha informat que encara no ha rebut cap notificació per part de la Fiscalia, que s'ha querellat contra els més de 700 alcaldes que han donat suport al referèndum. Vidal és l'alcalde de la ciutat de Ponent més gran que han avalat el referèndum després que l'alcalde de la ciutat de Lleida, Àngel Ros, s'hagi negat a signar la documentació enviada pel Govern.
 

Imatge d'un dels agents Foto: cedida