Albert Esteve revela quin és el rival que vol pel Lleida a la Copa del Rei

Els blaus s'han classificat automàicament després de quedar exempts de la tercera ronda en el sorteig d'aquest divendres

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:04h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha mostrat aquest divendres la seva preferència en el sorteig de setzens de final al qual hi ha accedit després de quedar exempt de la tercera ronda. Esteve ha assenyalat el Reial Madrid com el rival desitjat atès que és un equip de primer nivell i que costa molt veure'l a Lleida.

En aquest sentit, el propietari del club lleidatà ha recordat en declaracions a Catalunya Ràdio que la darrera ocasió que els blancs van jugar al Camp d'Esports va ser quan la Unió Esportiva Lleida estava a Primera, i que el prefereix al Barça ja que els blaugrana són un club molt més proper a Lleida i més accesible pels afeccionats.

​Per la seva banda, el tècnic Gerard Albadalejo s'ha mostrat satisfet per la ona trajectòria del seu equip a la competició alhora que ha indicat que "la Copa del Rei dels equips modestos l'ha guanyat el Lleida Esportiu".