Més de 300 persones recorden a les Borges el jove de 20 anys mort en accident a la N-240

L'alcalde de la població, Enric Mir, ha exigit novament mesures per acabar amb la sinistralitat a la carretera

Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:48h
Imatge de la concentració a les Borges Blanques
Imatge de la concentració a les Borges Blanques | ACN
Més de tres-centes persones han assistit a la capital de les Garrigues a l'acte en suport dels familiars i amics del jove de 20 anys, de les Borges Blanques, que ahir va perdre la vida en un nou accident a l'N-240, aquesta vegada a l'alçada de Vinaixa.
 
L'acte, que s'ha dut a terme davant del consistori borgenc, estava convocat per l'Ajuntament i ha estat encapçalat per l'alcalde, Enric Mir, les regidores Núria Palau, Ariadna Salla, i els regidors Salvador Noguera, Enric i Josep Ramon Farran, entre altres alcaldes de poblacions veïnes i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó. Allí s'han guardat tres minuts de silenci i s'ha escoltat la versió de Sílvia Pérez Cruz del Cant dels Ocells, i Mir s'ha adreçat als afligits familiars, amics i veïns del jove mort.
 
Després d'unes paraules de condol, l'alcalde ha exigit "mesures immediates als responsables de la via, per disminuir el perill i alleugerir el pesat volum de trànsit que suporta l'N-240. Estem cansats de comptar els punts quilomètrics per víctimes i de fer minuts de silenci, necessitem que actuïn en allò que ja és possible i només depèn de la voluntat política", ha reblat Mir en el seu parlament.

El pròxim dimarts, reunió de la Plataforma Prou Morts a l'N-240

En finalitzar l'acte, Enric Mir ha confirmat que el pròxim dimarts, 12 de setembre, a les 18 hores la Plataforma "Prou Morts a l'N-240" es reunirà, a l'Ajuntament de les Borges Blanques, amb responsables de la conselleria de Territori i Sostenibilitat i de la Diputació de Lleida, per acordar noves mesures que permetin actuar amb celeritat per reduir el perill de la via.