El jutge investiga el cas del noi de Balaguer que va penjar una foto de l'exparella nua

Els dos implicats han declarat aquest dimarts al jutjat de violència contra la dona | El jove nega que utilitzés el telèfon

Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:00h
El noi que va publicar al seu perfil de WhatsApp una fotografia de la seva exparella nua ha estat portat a judici pel jutge que instrueix el cas, que ha obert una investigació. El magistrat vol recollir la màxima informació per decidir els delictes que imposarà al jove, que ha declarat aquest dimarts al jutjat de violència contra la dona a Balaguer. El noi ha negat que utilitzés el mòbil de la seva exparella, que s'havia oblidat al seu cotxe, per penjar-hi la foto, un extrem que desmenteix la noia. El jutge ha demanat la informació sobre el telèfon mòbil i el dia i l'hora en que es va penjar l'esmentada fotografia. 

L'home va publicar aquesta imatge acompanyada d'un text obscè el passat mes de juliol, quan la parella va trencar a relació després de tres mesos junts. La noia, que va denunciar els fets davant dels Mossos d'Esquadra, va assegurar que s'havia deixat el telèfon i la documentació al cotxe de l'home, un fet que ell va aprofitar, segons la denúncia, per penjar textos, fotografies i captures de converses a les xarxes socials sense el consentiment de la noia.

És en aquest context que el denunciat va publicar la fotografia al seu WhatsApp amb aquest text: "Vamos nenes que voy perra pero que muy perra kiero una buena polla", un fet que va portar la noia a presentar la demanda. L'acusació particular demana 15.000 euros per danys morals.