El Lleida Esportiu s'estrena al Camp d'Esports amb un empat contra el Deportivo Aragón

Els de Gerard Albadalejo s'avancen amb un gol d'Agudo a l'inici de la segona part però una badada defensiva l'ha aprofitat el filial aragonès per posar l'1 a 1 | Els lleidatans sumen el segon empat consecutiu

El Lleida ha empatat contra el Deportivo Aragón
El Lleida ha empatat contra el Deportivo Aragón | Lleida Esportiu
Redacció
27 d'agost del 2017
Actualitzat el 28 d'agost a les 10:20h
El Lleida Esportiu ha aconseguit aquest diumenge el segon empat consecutiu a la lliga en un matx en el que ha anat de més a menys. Els d'Albadalejo han tingut ocasions per sentenciar el Deportivo Aragón, però les badades defensives i el poc encert de cara a porta a la segona part han deixat el marcador en un repartiment de punts que ha decebut l'afició del Camp d'Esports.

El Lleida ja sap quin pa s'hi dona a la Segona B, i encara que el rival sigui un recent ascendit, com és el cas el Deportivo Aragón, els lleidatans eren conscients que s'havia de remar fort per aconseguir els tres punts, i així ha estat. Els de Gerard Albadalejo han intentat tocar la pilota i crear ocasions, però els aragonesos ha aconseguit avortar les oportunitats dels blaus, voluntariosos però amb poca solvència en atac. El Lleida ha tingut la possessió i ha volgut moure la bola amb una fluïdesa que ha anat tallant el rival, limitat a defensar i a aprofitar alguna contra.

Al minut 10, Agudo ho ha provat amb un xut que ha fregat el pal, i al 24, una bona jugada per la banda de Núñez no l'ha pogut rematar Moustapha, més lent que els defenses. El partit ha anat transitant sense problemes pel Lleida, que a les acaballes de la primera part s'ha animat en atac i ha pogut avançar-se amb un xut de Nierga a passada de Moustapha d'esperó. Era el minut 37, i un més tard, el mateix Nierga ha rematat de cap un córner que ha tret gairebé sota pals un defensa del Deportivo, que ha marxat al descans sense encaixar. El Lleida anava pel bon camí, però li faltava reblar el matx amb un gol que li donés la primera victòria de la temporada. 

​Agudo marca el primer gol de la temporada al Camp d'Esports

​L'anhel atacant dels d'Albadalejo ha tingut premi al minut 48 gràcies a una bona combinació entre Nierga i Agudo, que amb un xut a l'escaire ha posat l'1 a 0 al marcador que feia justícia al que s'estava veient sobre la gespa. Els aragonesos han intentat neutralitzar el desavantatge, però els blaus han aconseguit repel·lir els atacs del rival, que ha patit en diversos moments per controlar les internades per la banda del Lleida. Tot i això, el Deportivo ha aconseguit igualar el matx amb una rematada de manual de Torres, que lliure de marcatge ha col·locat la pilota amb el cap lluny de l'abast del porter Oliveros, que s'ha estirat inútilment. Era la primera ocasió del rival, al minut 57, i al Lleida li tocava començar de zero per endur-se els tres punts. 

​Els visitants s'han animat després del gol, per bé que amb més ganes que intel·ligència. En la darrera mitja hora, el Lleida s'ha precipitat a l'hora de trenar les jugades, encara que els blaus han posat setge a la porteria rival en alguns moments i ha aconseguit tancar el Deportivo al seu camp. Albadalejo ha donat entrada a Radulovic per intentar donar aire al davant, però la millor ocasió l'ha tingut el rival, que s'ha topat amb el pal de la porteria del Lleida després d'una badada defensiva.

​A les acaballes, el matx s'ha convertit en un teva-meva entre els dos equips, una situació que no ha agradat els afeccionats del Lleida, que han vist com el filial aragonès estirava les línies per arrabassar la victòria mentre que el seu equip les veia passar sense aconseguir imposar el seu joc. Al 75, Radulovic ha deixat Nierga tot sol davant la porteria de Jagoba, però el xut del davanter ha sortit alt. Abans del final, el porter visitant ha intervingut dos cops de manera sensacional per evitar el segon del Lleida, que no ha arribat. Els del Segrià ha sumat el segon punt dels sis que s'han disputat.