Alpicat posa en marxa la Festa Major

El futbolista de la població Jofre Mateu ha estat el pregoner d'enguany |La proclamació de pubilles dona inici als actes que s'allargaran fins diumenge vinent

El pregoner d'enguany amb les pubilles i hereus en l'acte d'inici de la Festa Major
El pregoner d'enguany amb les pubilles i hereus en l'acte d'inici de la Festa Major | Ajuntament d'Alpicat
Redacció
25 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:52h
Alpicat ja ha iniciat els actes de la Festa Major del 2017, amb el pregó i la proclamació de pubilles que es va fer aquest dijous al vespre. L'esdeveniment s'allargarà fins al diumenge vinent, amb una munió d'actes variats programats. El futbolista alpicatí Jofre Mateu va ser el pregoner d'enguany.

Prèviament a l'acte del vespre, el dimecres ja es van iniciar les activitats, amb una caminada nocturna popular i un sopar de germanor amb les penyes. Un repic de campanes i l'esclat de coets van donar el tret de sortida oficial el dijous a les sis de la tarda, i posteriorment es va fer una cercavila Rats a càrrec de la Companyia Campi qui pugui, amb pluja de caramels i animació infantil amb Disco Pinky.

A les set de la tarda hi va haver el tercer concurs de coques a la cassola, que va donar pas al pregó al pavelló Municipal Antoni Roure. L'acte de proclamació de les pubilles i hereus va estar presentat per Laia Carulla i Albert Gómez, i també es va fer el lliurament de premis del concurs de cartells anunciacions de la Festa Major. 
 

Consulta el programa de la Festa Major 2017
 

Cercavila Rats d'aquest dijous a Alpicat. Foto: Ajuntament d'Alpicat