FGC proposa dues curses virtuals per aquest estiu a les estacions d'esquí

Espot i Port Ainé organitzen aquestes curses en que no hi ha ni dates ni horaris

Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a la 1:41h
Els participants tenen la llibertat de poder fer la competició quan vulguin
Els participants tenen la llibertat de poder fer la competició quan vulguin | FGC
Fomentar l’esport i l’ús de les noves tecnologies en un estiu "ple d'aventura i adrenalina". Amb aquest objectiu, les estacions gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han engegat les curses virtuals, sense dates ni horaris. Per tant, els participants comptaran amb la total llibertat per fer la competició, i només hauran d'enregistrar el seu temps en una aplicació mòbil. 

L'estació de Port Ainé presenta la "Cronoescalada amb bicicleta de carretera". Entre les principals característiques, destaquen els 18,6 quilòmetres de pujada i el desnivell positiu de 1.228 m. La ruta comença a l'encreuament de la carretera general C13 i arriba fins a l'Hotel Port Ainé 2000. Un cop acabat el recorregut, cada participant enregistrarà el seu temps i es farà un rànquing dels millors resultats.
 
Només per completar l'etapa, tots els ciclistes obtindran un forfet 2x1 per a la propera temporada. A més, el millor temps absolut s'emportarà un casc de ciclisme, cortesia de la botiga especialista en ciclisme al Pallars ubicada a Esterri d’Àneu i Tremp Esierri Bikes. 

Espot, per la seva banda, compta amb el Quilòmetre Vertical: "Vall de Peguera". Actualment, el millor temps d’aquesta prova és d'1h 5m 13s, enregistrat l'any 2016. Tots els participants tindran un val 2x1 en forfets de dia d’Espot i Port Ainé. A més, qui faci el millor temps de cada categoria s'emportarà un val de descompte de 15€ en compres de material esportiu, cortesia de la botiga de referència ubicada a Sort Saorte Sports i una nit en un dels allotjaments del poble d'Espot.