Detenen un home per conduir 9 quilòmetres en sentit contrari per l'AP-2 i provocar un accident a Puigverd

L'arrestat, acusat de conducció temerària, va assegurar que havia pres molta medicació

Redacció
13 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:08h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte a la tarda un home de nacionalitat francesa de 52 anys que va conduir 9 quilòmetres en direcció contrària per l'autopista AP-2 i va acabat provocant un accident a Puigverd de Lleida (Segrià). 

Poc abans de tres quarts de set de la tarda es van començar a rebre els avisos d'altres usuaris de la via que alertaven de la presència d'un turisme Renault Scenic que circulava en sentit Barcelona pel carril esquerra de l'autopista en sentit Lleida.

Poc després, al quilòmetre 150, va xocar lateralment contra un Audi A6 amb dos ocupants de nacionalitat italiana. Tots tres implicats en el sinistre van tenir ferides lleus. L'arrestat, acusat de conducció temerària, va assegurar que havia pres molta medicació. 

Els dos conductors van donar negatiu a les proves d'alcohol i drogues. Els Mossos, però, van comprovar que el conductor que circulava en direcció contrària, que viatjava sol, mostrava clars símptomes de somnolència i dins el vehicle li van trobar caixes de mediació. Segons sembla, l'home va entrar en una àrea de servei i es va incorporar a l'autopista pel mateix carril per on havia entrat. Ara està pendent de declarar davant del jutge de guàrdia de Lleida.