La Paeria reforça la promoció de la Llotja amb una ruta pel darrera de l'escenari

Es mostren les oficines, el foyer, l'escenari i les zones VIP

Redacció
03 d'agost del 2017
Actualitzat a la 1:28h
Interior del teatre de la Llotja
Interior del teatre de la Llotja | Paeria
L’Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, proposa a partir de la tardor la visita guiada “La Llotja Backstage”, que permetrà que la ciutadania descobreixi els llocs i racons menys coneguts del Palau de Congressos – La Llotja. L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha presentat aquest dimecres aquesta nova ruta. 

La visita inclou, a més, poder entrar en un dels 14 camerinos que hi ha al palau, visitar la llotja de la Llotja, espais i sales preferents per a visites VIP i vorejar passadissos poc coneguts  que donen el tomb a l’escenari. Mitjançant un muntacàrregues adaptat per a 46 persones s’accedeix a la planta 2, on també es troba un laberint de passadissos fins arribar a les tres cabines de traducció i a l’’espatlla dreta" de l’escenari (es diu així perquè el punt de referència és sempre l’actor o l’actriu).

La ruta passa per la zona d’oficines, on hi ha una vintena fins arribar a la sala de premsa i al foyer principal on es poden contemplar unes vistes magnífiques amb la Seu Vella, el riu i el pont de Príncep de Viana. D’aquí s’arriba a l"espatlla esquerra" de la caixa escènica passant pel "passadís del rei" i arribant, després, a la sala verda i novament a la zona d’oficines, passant abans per una altra sala VIP on destaca l’exposició de diversos pintors.