Bronca entre polítics de Lleida pel pregó de Raimat: «Sigues madura, em vas prendre el micro»

La presidenta de la EMD s'enganxa amb Montse Mínguez i Joan Gómez per l'absència de l'alcalde durat el pregó de la Festa Major

28 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:56h
Rodamilans, Mínguez, Ros i Larrosa, durant el ple
Rodamilans, Mínguez, Ros i Larrosa, durant el ple | Àlvar Llobet
La presidenta de l'Entitat Municipal Descentralitzada de la ciutat de Lleida, Eva Horcajada, ha mantingut aquest divendres una bronca amb dos regidors de l'equip de govern de la Paeria després que denunciés l'absència de l'alcalde, Àngel Ros, durant el pregó de la Festa Major. Al seu Twitter, Horcajada ha lamentat que el paer en cap no asistís a l'acte ja que estava a la presentació del blog unionista "El Catalán", una queixa que ha estat rebatuda pels tinents d'alcaldia Montse Mínguez i Joan Gómez, que li ha recomanat a Horcajada ser "més madura".

En aquest context, el regidor ha recordat que no se'l va tractar correctament i que se li va prendre el micròfon durant la seva intervenció, un extrem que ha estat negat per la presidenta de l'EMD, que ha indicat que el va tractar bé. Gómez li ha aconsellat que pensés les coses abans de publicar-les.

Per la seva banda, la primera tinent d'alcaldia, Montse Mínguez, ha recordat que representants del PSC sí van ser presents a l'acte, i li ha retret a Horcajada que retallés la fotografia de grup per evitar que es veiessin els socialistes. "Per molt que retallis la foto, els socialistes vam ser-hi".