El FeMAP porta la música antiga a l'Estany Gento

La llibreria Singratalla de Tremp i el Calçats Villaverde de la Torre de Capdella, finalistes del concurs d'aparadors

Redacció
27 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:43h
El tenor i el llaüt tocaran a l'Estany Gento aquest cap de setmana
El tenor i el llaüt tocaran a l'Estany Gento aquest cap de setmana | FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) puja aquest diumenge al Telefèric de la Vall Fosca per arribar a l'Estany Gento, on oferirà el concert més autèntic de tot el programa. Abans però, el festival s'aturarà a Tremp on divendres actuarà el Cor de Cambra Bach Zum Mitsingen. 

La Lira presenciarà aquest divendres les millors interpretacions de la música del compositor Johann Sebastian Bach. El Cor de Cambra BZM forma part del festival internacional Bachelona i compta amb l'organista Daniel Tarrida i la direcció de Pau Jorquera. 

L'actuació a la Vall Fosca, que serà a partir de les sis de la tarda, anirà a càrrec del tenor John Potter i el taüt Ariel Abramovich, que oferiran una fusió única de poesia i música. L'accés al telefèric està inclòs en el preu de l'entrada i tan sols es faran dos viatges, un a tres quarts de quatre i l'altra a les cinc de la tarda. 

El FeMAP continua amb el Concurs d'Aparadors, que encara la seva fase final. D'entre els 10 apardors finalistes hi figuren el de la Lliberia Singratalla de Tremp i el dels Calçats Villaverde de la Torre de Capdella. 

FeMAP GastroFilm

Durant la setmana vinent, Sort, Tremp i la Pobla de Segur acolliran diversos actes del FeMAP Gastrofilm i la projecció del documental "El silenci abans de Bach", de Pere Portabella. El dilluns serà a Sort, al Castell de comtes del Pallars. La part gastronòmica anirà a càrrec del Celler Batlliu i dels Formatges Tros de Sort, amb una degustació dels seus productes. 

L'endemà es podrà veure el documental a la Cerveseria CTretze de Pobla i es degustarà cerveses de la marca pallaresa i productes de Bellera Cansaladeria. A Tremp, el film hi arribarà dimecres a la Fundació Filella, de la mà de la Carnisseria Castilló i del Celler El Vinyer.