La líder del PP lleidatà dona la raó als que equiparen ETA amb l'independentisme català

Marisa Xandri s'alinea amb els postulats de Jaime Mayor Oreja i ataca el polític abertzale i diu que és "una vergonya" que vingui a Lleida a donar "lliçons de democràcia"

25 de juliol del 2017
Actualitzat el 26 de juliol a les 9:04h
Marisa Xandri
Marisa Xandri | Àlvar Llobet
L'acte que aquest dimecres faran conjuntament el diputat d'ERC, Joan Tardà, i el líder abertzale, Arnaldo Otegi, ha encès els ànims del PP de Lleida, que en els darrers dies ha carregat fort les tintes contra el polític basc. La darrera envestida l'ha fet aquest dimarts la líder de la formació a la demarcació, Marisa Xandri, que al seu Facebook ha assegurat que "tenia raó l'exministre Jaime Mayor Oreja quan comparava la banda terrorista ETA amb l'independentisme català".

Per Xandri, "que unterrorista comOtegivingui aLleidaa donarlliçonsen formade conferènciademostra queel separatismecatalàésun movimentantidemocràtici que els seuspromotorsno tenencap respectea la memòria delesvíctimes delterrorisme". En aquesta línia, la líder popular ha indicat que "a Espanyasabem quèsignifica viureamenaçat perpensar lliurement", alhora que ha recordat que Otegi "és un dels individus quemés dolor, por imal hancausata les gentsde béd'aquest nostrepaísEspanya en lesúltimestres dècades.És unavergonya".