Jorge Soler assegura que els mercats internacionals «no confien en Catalunya»

El diputat de C's indica que l'objectiu de la reforma del reglament del Parlament és "silenciar l'oposició"

El diputat de C's, Jorge Soler
El diputat de C's, Jorge Soler | ACN
Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:28h
El diputat de Ciutadans al Parlament, Jorge Soler, ha reiterat que la formació votarà aquest dimarts en contra de la reforma del reglament del Parlament proposada per JxSí i la CUP perquè "el que pretén és silenciar l'oposició, i que la resta de partits no puguem presentar ni propostes ni dur a terme els tràmits parlamentaris que són lògics en qualsevol activitat democràtica i al Parlament".

Pel que fa al plantejament del Govern de poder deixar el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) i tornar buscar finançament als mercats internacionals, Soler ha manifestat que "els mercats estrangers no confien en Catalunya" i ha assegurat que des de C's seguiran treballant perquè els diners del FLA segueixin arribant a Catalunya "perquè permeten pagar els serveis socials, el sistema sanitari o l'educació". "Aquests diners els necessitem per això i no per a finançar les aventures separatistes del Govern", ha sentenciat el diputat.
 
Des de Lleida, Jorge Soler ha dit que "la ciutadania ha de saber que aquest canvi que volen imposar en el reglament del Parlament pretén saltar-se qualsevol dret de l'oposició a tenir opinió i a desenvolupar l'activitat parlamentària tal com és habitual en qualsevol democràcia".

Finalment i en clau lleidatana, el diputat al Parlament ha manifestat un dels objectiu de Ciutadans passa per incrementar la representació municipal als ajuntaments de la demarcació i del conjunt del país amb vista a les eleccions municipals del 2019.