El Lleida Esportiu fitxa el porter exmadridista David Oliveros

Té 21 anys i prové del Girona FC

Imatge de David Oliveros
Imatge de David Oliveros | Real Madrid CF
Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:22h
El Lleida Esportiu ha fixat al jove porter David Pedro Oliveros Tena, de 21 anys, procedent del Girona FC. El jugador, que va néixer a Igualada (Barcelona), mesura 181 cm i pesa 78 kg, s’ha compromès per una sola temporada amb el conjunt de la Terra Ferma.

El nou futbolista blau, que també ha passat per les categories inferiors del RCD Espanyol, on va romandre nou temporades, i del Real Madrid, des del 2013 fins al darrer any de categoria juvenil el 2015 arribant a disputar la UEFA Youth League, va jugar la darrera temporada 2016/17 cedit al CE L’Hospitalet, també del Grup III de Segona B, equip amb el qual va jugar 14 partits, tots ells com a titular.

Un porter ràpid sota pals

El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, afirma que Oliveros és un porter que "es mou molt ràpid sota pals", és "àgil", té "personalitat" malgrat la seva joventut i que arriba a Lleida per "disputar un lloc a la porteria” amb l’altre porter de la primera plantilla blava, Diego Rivas.

Oliveros s’unirà aquesta mateixa tarda a la resta dels seus nous companys que marxaran cap a la Val d’Aran per fer l’stage i iniciar així la segona fase de la pretemporada a les ordres de Gerard Albadalejo.